Diyetisyen İsmail BAL / Demirci İlçe Sağlık Müdürlüğü


Demirci Şubat Ayında 150 kg Zayıfladı


               Demirci İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Diyetisyen İsmail BAL tarafından sağlıklı beslenme, kilo kontrolü ve hastalıklarda beslenme konularında danışmanlık hizmeti verilmeye devam etmektedir. Fazla kilolardan kurtulmak, verilen kiloları korumak, obeziteden ve getirdiği olumsuz durumları önlemek için sağlıklı beslenme programları oluşturarak diyetisyenimiz eşliğinde sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımızın kilo vermesini sağlıyoruz.

 

               Şubat ayı boyunca diyetisyene başvurup diyete başlayan vatandaşlarımızla toplamda 182 görüşme gerçekleştirdik. Bu bağlamda şubat ayı boyunca diyetisyene başvuran ve diyet sürecine devam eden vatandaşlarımızdan toplamda 150 kg eksilttik.

 

               Diyetisyene başvurarak vücut analiz cihazı ile vücut ölçümünüzü yaptırabilir, sağlıklı beslenme programıyla fazla kilolarınızdan kurtulabilir ve başta diyabet, hipertansiyon gibi kronik hastalıklara sahipseniz koruyucu ve iyileştirici diyetler uygulayabilirsiniz.

 

               Sağlıklı beslenmek veya kilo kontrolü sağlamak istiyorsanız ya da obezite, diyabet, hipertansiyon, hiperlipidemi gibi kronik hastalıklara sahipseniz diyetisyene başvurabilirsiniz.

 

               Diyetisyene başvurmak için

               • Öncelikle aile hekiminize başvurup kan tahlilinizi yaptırın

               • Daha sonra mesai saatleri içerisinde 0531 722 05 53 no’lu telefonu arayarak randevu alabilirsiniz

Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir. 

YAZARLAR