Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür ÖZEL emekliler, emekçiler, kesilen ormanlar, yakılan ağaçlar , katledilen kadınlar, istismar edilen çocuklar için ve haksız mülakatlar için iktidara dur diyoruz ve KIRMIZI KART GÖSTERİYORUZ şeklinde açıklamalarda bulun-muştu.
CHP Genel Başkanı Özgür ÖZEL açıklamasında: “Sarı kartı 31 Mart’ta gördünüz, artık bu milletin sesini duyun. Ama duymadılar, dinlemediler.
Ant içtik, yemin ettik. Bu meydanları hep doldurmaya, emeklileri, emekçileri buraya çağırmaya ve bir büyük mücadele başlatmaya kararlıyız.
Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak haykırıyoruz bu ülke sizin tekelinizde olmayacak ve hep birlikte KAZA-NACAĞIZ.
Halkının yanında olma sı gerekenler halkı yoksulluğa itenlere hep birlikte KIRMIZI KART gösterelim” dedi.
*Barış BİLGİN
*BARIŞ BİLGİNİKTİ
Manisa
31.07.2025