DEMİRCİ İLKÖĞRETMEN OKULU MEZUNLARI DERNEĞİ İLÇEMİZDE ZİYARETLERDE BULUNDU

DEMİRCİ İLKÖĞRETMEN OKULU MEZUNLARI DERNEĞİ İLÇEMİZDE ZİYARETLERDE BULUNDU

                İzmir merkezli Demirci İlköğretmen Okulu Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyelerin-den oluşan heyet 8 Ekim 2019 Salı Günü, ilçemize gelerek bürokratik ziya-retlerde bulundu.

 

DEKANIMIZI ZİYARET

                Dernek Başkanı Haldun CEZAYİRLİOĞLU, Dernek Başkan Yardımcısı Ergun SINIK, Genel Sekreter Ahmet Ali YILDIZ, Sayman Raşit SELÇUK ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayla SOMYÜREK’ten oluşan heyet, Demirci Eğitim Fakültesi Dekanlığına yeni atanan Prof. Dr. Ahmet ÇETİN’i ziyaret etti.

              Ziyaret sonrası açıklamada bulunan  Haldun CEZAYİRLİOĞLU; “ Fakültemizi, Demirci İlköğretmen Okulunun nüvesinden güç almış bir okul olarak gördüğümüzden, yeni dekanımıza bir nezaket ziyaretinde bulunmak, hayırlı olmasını dilemek, tebrik etmek istedik. Hocamız, Fakültemize, De mircimize hayırlı olsun. Umuyoruz ki çok hayırlı işlere imza atacaktır. Kendisine başarılar diliyoruz. Ziyaretimiz esnasında kendilerine, Derneğimizi ve faaliyet konularımızla ilgili bilgi vermek şansımız oldu. Kendilerine 16 Mart Öğretmen Okulları Kuruluş Yıldönümü etkinliklerimizden ve Mezunlar Gecesi etkinliklerimizden bahse-debildik. Bu konuda görüş-lerini alma ve beraberce işbirliği yapmanın ortamını değerlendirdik. Dernek yönetimi olarak kendilerine başarılar diliyor, görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

                Daha sonra aynı heyet, Kaymakamımız Adem KAYA’yı ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

 

KAYMAKAMIMIZI ZİYARET

                Kaymakamımız Adem KAYA ile yapılan görüşme sonrasında yapılan açıklamada  Başkan CEZAYİRLİOĞLU;  ”Kaymakamımız Sayın Adem KAYA da yeni göreve başlamıştır. Kendilerine bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Derneğimiz  hakkında kendilerine bilgi verilmiştir. Kendilerinden gördüğümüz  ilgi ve alakaya teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET

                   Heyet daha sonra Demirci Belediye Baş-kanı Selami SELÇUK’u ziyaret etti.

                Görüşme sonrası yapılan açıklamada CEZAYİRLİOĞLU; “Değerli arkadaşlar, bu ziyaretimizin bir önemli noktası da Demirci Belediye Başkanlığına ziyaretimizdir. Sayın Başkan Selami SELÇUK, yeni dönemde de Belediye Başkanlığını üstlenmiş olup, kendisine bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirilmiştir. Bunun yanı sıra Derneğimizin faaliyetleri hakkın-da bilgi verilmiş, kendilerinin bu konuda görüşleri ve düşünceleri alınmıştır. Derneğimizin orta vade-deki amaçlarından biri de bildiğiniz gibi, Demirci Öğretmenler Anıtı adında bir anıtın yapılmasına öncülük etmek ve bunu ger-çekleştirmektir. Bu konuda bize yardımcı olacak ilk makam, ilk yer Demirci Belediyesi ve onun nezdinde Belediye Başkanıdır.

                Çünkü bu anıt, binlerce öğrencinin okumasına ev sahipliği yapmış, Demirci’ye, Demircililere de bir vefa anıtı olacaktır. Aynı zamanda da öğretmen olarak burada eğitilmiş on binlerce öğrencinin de gurur abidesi olacaktır.

                Dernek olarak bu anıtın yapılması konusun-da büyük bir hassasiyet taşımaktayız. Bu konuda Belediyenin bizlerle ne yapabileceğini değerlendirmek istedik. Sayın Başkanımızın da bu konudaki ümit var konuşmalarını sevinçle karşılıyoruz. Anıt yapımı konusunda ilk res-mi başvurumuzu bugün kendilerine ilettik. Sayın Kaymakamımızın ve Sayın Dekanımızın da bu konuda olumlu ve sıcak yaklaşımları bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Görülüyor ki bu konuda ortak bir zemin arayışımız devam edecek, ortak çalışmalarımız devam edecek. Bu ziyaretimiz esnasında her ev sahibinden gördüğümüz misafirperverliğe çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

                GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER                   

Demirci İlköğretmen Okulu Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden  Dernek Baş-kanı Haldun CEZAYİRLİOĞLU, Dernek Başkan Yardımcısı Ergun SINIK, Genel Sekreter Ahmet Ali YILDIZ, Sayman Raşit SELÇUK ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayla SOMYÜREK’ten oluşan heyet aynı gün gazetemizi ziyaret ettiler.

                Heyet ziyaretlerinde gazetemiz Genel Müdürü Cengizhan ER-DEM ve Yazı ailemiz tarafından karşılandı.

                Demirci İlköğretmen Okulu Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, bu görüşmelerden sonra, Hisar Kaplıcalarına giderek, Demirci’de yapılması düşünülen mezunlar gecesi etkinliği için incelemelerde bulundular. Demirci’de ikamet eden mezunlar ve üyeleriyle de şahsi görüşmelerde bulunan Dernek Yöneticileri önümüzdeki günlerde ilçemizde güzel bir etkinlik yapabileceklerini ifade ettiler.   

 

 *Cengizhan ERDEM



17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

13.03.2024

11.03.2024

06.03.2024

Manisa

19.04.2024

  • İMSAK 04:53
  • GÜNEŞ 06:21
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:20
23.3°

YAZARLAR