Demirci HALIKENT-
CHP Demirci İlçe Başkanı Melih KURU gazetemize yaptığı açıklamada:
“ Bu bayramda, partimizdeki partililerimiz ve gönüldaşlarımızla anlamlı bir bayramlaşma gerçekleştirdik.
İlk olarak, Belediyemizin düzenlediği halk bayramlaşmasında bir araya geldik ve bayramın coşkusunu hep birlikte yaşadık. Ardından, toplumun her kesimine hizmet eden değerli emekçilerimizi unutmadık. Sırasıyla hastane çalışanlarımızı, emniyet güçlerimizi, itfaiye personelimizi ve jandarma ekiplerimizi ziyaret ettik. Görev başındaki tüm bu kahramanlarımızın, milletimize hizmet etmek adına gösterdikleri özveriyi takdirle karşıladık.
Bu bayramda, yalnızca çalışanları değil, gönlümüzü birleştiren değerlerimizi de paylaştık. Askere gidecek olan kardeşlerimizi de unutmadık. Onlara hem vatan görevinde başarılar diledik, hem de moral vererek, bayramın anlamını daha da derinleştirdik.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi olarak, bayramın tüm güzelliklerini hep birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşadık. Birlik, dayanışma ve paylaşma duygusuyla, her ziyaretimizde insanlarımıza yal-nız olmadıklarını hissettirdik.
Bayramlar, sadece birer tatil değil, bir araya gelerek güç birliği oluşturduğumuz, toplumumuzun değerlerine sahip çıktığımız, birbirimizi daha yakından tanıdığımız ve kaynaştığımız özel zamanlardır. Bizler de bu bayramda, hem gönül birliği hem de toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ettik.
Birlikte daha güçlü bir toplum inşa etmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.
* Cengizhan ERDEM
Manisa
09.07.2025